Klantrefenties

DAgenda wordt gebruikt door een breed scala van bedrijven, overheden en non-profitinstellingen. U vindt hier een kleine greep van onze klanten terug in onze referentielijst.


"Wij maken sinds 2005 gebruik van dit agendasysteem. Het heeft onze flexibiliteit in het werken op verschillende locaties tegelijk en daarmee de service aan onze clienten bevorderd. Gewenste aanpassingen waren in het verleden zeer snel gedaan. Inmiddels is dat niet meer nodig: Het systeem heeft alles dat wij ons wensen."

Verloskundige Praktijk Groningen is een ervaren team van verloskundigen in Groningen.
http://www.verloskundigen-groningen.nl/


"Als er iets niet in orde is of als we vragen hebben, dan krijgen we heel snel antwoord of wordt het euvel snel verholpen."

Uitgeverij & Drukkerij Vorsselmans BV is in 1902 in Zundert opgericht. Het bedrijf verzorgt handels- en familiedrukwerk. Daarnaast worden in de regio's West-Brabant en Midden-Zeeland 18 huis-aan-huisbladen uitgegeven. Deze Bodes vallen wekelijks gratis in de bus op 480.000 adressen.
http://www.internetbode.nl/


"Alhoewel er voor ons favorite platform - de mac - veel agenda's worden aangeboden met diverse blitse synchronisatie functies voor diverse prachtige handheld machientjes, missen deze allemaal de functie die DAgenda wel biedt: het is voor en door al onze medewerkers overal in te zien, overal te wijzigen op alle computers thuis, op het werk en onderweg."

il Luster Producties is een creatief productieburo voor animatiefilm en motion design. Ze produceert korte animatiefilms, tvseries, leaders en voorlichtingsfilms in alle mogelijke animatietechnieken en - stijlen voor alle mogelijke opdrachtgevers.
http://www.illuster.nl/